Bestil privat rengøring

En privat rengøring i hjemmet kan tage meget af din tid. Vi kender alle til den travle hverdag med arbejde, studier, familie og meget andet, der betyder at vi ikke altid får tid til den hovedrengøring i hjemmet.

Gå ud og nyd livet og bestil hjælp til rengøring

Det er vigtigt, at få taget sig af privat rengøring, for støv og skidt kan være med til udvikle allergier og astma, og det kan være usundt med store mængder skidt og snavs. Dit hjem er til at bo i og skal være et frirum for dig og familien. Lad derfor F.A rengøring klare den daglige privat rengøring. Hvis du overlaver det sure arbejde til os kan du gå ud og nyde livet. Vi garanterer du kommer hjem til et skinnende rent hjem.

Tidskrævende med privat rengøring

En privat rengøring i hjemmet kan være tidskrævende, da det tager tid at komme rundt i alle hjørner, og derfor kan det ende med at hovedrengøringen kun gøres et par gange om året. Her kan vi heldigvis hjælpe dig.

Vi tilbyder hovedrengøring af dit hjem, med miljørigtige rengøringsmidler og udstyr. Du vil få mere overskud i hverdagen, og en bekymring mindre. Rengøringen er efter dit behov og er på timebasis.

Priser på privat rengøring

Uforpligtende tilbud på privatrengøring

Har vi vægget din interesse? Så vil vi meget gerne, give dig et uforpligtende tilbud på rengøring hjemme hos dig. Vores pris er konkurrencedygtige, og der er mulighed for at skræddersyet din helt egen løsning. Der er derfor ingen grund til at ringe rundt og bede andre rengøringsfirmaer om at komme og for at give et tilbud på en privat rengøring. Som standard er prisen som nedenfor, men kontakt gerne hvis du har specielle ønsker

Timepris på privat rengøring 300,- (ekskl. moms)

Tjekliste for privat rengøring

Z
Støvsugning
Z
Gulvvask
Z
Aftørring af overflader
Z
Rengøring af badeværelser
Z
Tømning af skraldespande
Z
Aftørring af paneler
Z
Aftørring/rengøring af møbler
Z
Udluftning af alle rum
Z
Vanding af planter/blomster
Z
Rengøring af køkken
Z
Rengøring af ovn (efter behov)
Z

Rengøring af køleskab og fryser (efter behov)