Bestil privat rengøring

Dit hjem skal være et fristed, og dit hjem er til at bo i og ikke et sted du hele tiden skal gøre rent. En privat rengøring i hjemmet kan tage meget af din tid. Vi kender alle til den travle hverdag med arbejde, studier, familie og meget andet, der betyder at vi ikke altid får tid til den grundige hovedrengøring i hjemmet.

Lad derfor F.A Rengøring være din rengøringshjælp, som klarer den daglige privat rengøring. Nyd dit liv, mens vi skrubber dit hjem skinnende rent. Vi lader dig nyde dit liv og dit rene hjem.

Gå ud og nyd livet og bestil hjælp til en privat rengøring

Det er vigtigt, at få taget sig af privat rengøring, for støv og skidt kan være med til udvikle allergier og astma, og det kan være usundt med store mængder skidt og snavs.

Dit hjem er til at bo i og skal være et frirum for dig og familien. Lad derfor F.A rengøring klare den daglige privat rengøring. Hvis du overlader det sure arbejde til os, kan du gå ud og nyde livet. Vi garanterer at du kommer hjem til et skinnende rent hjem.

Tidskrævende med privat rengøring

En privat rengøring i hjemmet kan være tidskrævende, da det tager tid at komme rundt i alle hjørner, og derfor kan det ende med at hovedrengøringen kun gøres et par gange om året. Her kan vi heldigvis hjælpe dig.

Vi tilbyder hovedrengøring af dit hjem, med miljørigtige rengøringsmidler og det rette udstyr. Du vil få mere overskud i hverdagen, og en bekymring mindre. Rengøringen er efter dit behov og er på timebasis.

Priser på privat rengøring

Uforpligtende tilbud på privatrengøring

Har vi vækket din interesse? Så vil vi meget gerne, give dig et uforpligtende tilbud på rengøring hjemme hos dig. Vores pris er konkurrencedygtige, og der er mulighed for at skræddersyet din helt egen løsning. Der er derfor ingen grund til at ringe rundt og bede andre rengøringsfirmaer om at komme og for at give et tilbud på en privat rengøring. Som standard er prisen som nedenfor, men kontakt gerne hvis du har specielle ønsker

Timepris på privat rengøring 300,- (ekskl. moms)

Rengøringshjælp privat – få rengøring der passer dig

Med rengøringshjælp privat, kan du få en løsning der passer præcis til dig. Vi er meget fleksible og du kan derfor altid tale med os, om dine ønsker for rengøringen. Vi kan give dig alt fra en hurtig støvsugning og aftørring af overflader, til en grundigere rengøring af alle rum.

Vi giver dig det du har brug for, gennem rengøringshjælp privat

Hos os er rengøring ikke bare en pakkeløsning. Derfor kan du tilpasse rengøringen, så den passer til dine behov. Vi kan f.eks. tage os af dine planter, så du er sikker på at de bliver vandet regelmæssigt. Tag en snak med os om dine ønsker for din rengøringshjælp privat, så vil vi gerne skrue en aftale sammen specielt til dig.

Tjekliste for privat rengøring

Z
Støvsugning
Z
Gulvvask
Z
Aftørring af overflader
Z
Rengøring af badeværelser
Z
Aftørring/rengøring af møbler
Z
Udluftning af alle rum
Z
Vanding af planter/blomster
Z
Rengøring af køkken

Støvsugning

Vi klarer støvsugningen, så gulvene er fri for støv og krummer i alle rum

Gulvvask

Efter støvsugningen kan vi stå for vask af dine gulve, så de holde rene i dybden.

Aftørring af overflader

Vi tørrer alle flader af, f.eks. borde og vindueskarme, som samler skidt og støv.

Rengøring af badeværelser

Vi sørger for at rengøre alle overflader og gør dit badeværelse rent og velduftende.

Aftørring/rengøring af møbler

Alle møbler tørres af, så de fremstår så gode som nye. Vi kan også give en grundigere rengøring, i tilfælde af pletter mm.

Rengøring af køkken

Vi sørger for at dit køkken er skinnende rent, med en grundig rengøring af alle overflader.

Udluftning af alle rum

Under rengøringen sørger vi for at få luftet ud, så du opnår et friskt og godt indeklima.

Vanding af planter/blomster

Vi kan sørge for at vande dine blomster, i forbindelse med rengøringshjælp privat.

Gode tips til rengøring af dine overflader i hjemmet

Hvis der er noget der skal rengøres ofte i din private rengøring, så er det overfladerne i dit hjem. De mange overflader udsættes for støv, fedtede fingre og visse steder også madrester, som alt sammen er med til at skabe snavs og ikke mindst samle bakterier.

En del af en privat rengøring i hjemmet bør derfor være hyppig aftørring af alle overflader. Det er med til at sikre at du og din familie ikke udsættes for bakterier, som potentielt kan være skadelige. I indlægget her vil vi dele vores bedste tips, til en privat rengøringsrutine, der sikrer at dine overflader altid er rene.

Hvilke overflader bør du rengøre?

Der er flere overflader i hjemmet end man lige umiddelbart tror. Her er nogle af de overflader, som F.A. Rengøring ofte tørrer af ved en privat rengøring:
Z
Køkkenborde
Z
Komfur, mikroovn og andre køkkenmaskiner
Z
Spiseborde, skriveborde og sofaborde
Z
Vindueskarme
Z
TV-borde
Z
Kommoder
Z
Skabe og skuffefronter

Har mit barn støvallergi?

Oplever du tit dit barns næse stopper, løber, klør eller har gentagende nysen?

Gode tips til en hovedrengøring

Når du skal igang med en hovedrengøring er det vigtigt du fokuserer på opgaven.

Sådan rengør du bedst dine overflader

De fleste overflader i din privat rengøring kan rengøres med en klud og varmt vand. Læs herunder vores anbefalinger til, hvordan og hvor ofte du bør rengøre dine forskellige overflader.

Køkkenbordet

Rengør dagligt med varmt vand og rengøringsmiddel der desinficerer.

Rengør inden og efter brug og brug kun køkkenbordet til madvarer, da andre varer der stilles på bordet kan medbringe bakterier.

Komfur
Rengør dagligt på samme måde som med køkkenbordet. Brug eventuelt komfur rens hvis du har genstridige pletter. Også knapperne på komfuret bør rengøres jævnligt. Fjern dem ugentligt og giv dem en tur med varmt vand og desinficerende rengøring.
Generelle overflader
Overflader som bordplader, vindueskarme og fronter på skabe og skuffer, bør jævnligt tørres af med varmt vand og desinficerende midler. Særligt de borde som du spiser ved, som bør rengøres dagligt. De resterende flader kan nøjes med en aftørring en gang om ugen.

Sådan kan vi hjælpe dig med at holde dine overflader rene

Med F.A. Rengørings privat rengøring, får du altid rengjort dine overflader i dybden! Vi sørger for at bruge de helt rigtige rengøringsmidler, som passer til overfladerne i dine rum.

Book en privat rengøring

De fleste har ikke tid eller overskud til så hyppig rengøring af overflader, som de egentlig burde. Med en privat rengøringshjælp, f.eks. en gang om ugen, er du sikret at dine overflader altid holdes rene og fri for bakterier.