Professionel pletrens Greve

Pletter fra rødvin, blod, sovs, ketchup eller tusch kan være vanskelige at fjerne fra en stofsofa, en hynde eller et tæppe.

Generelt for alle pletter gælder, at jo hurtigere pletten renses og behandles, jo større er chancen for, at den kan fjernes helt.
Pletfjerning på møbler, som f.eks. en sofa, er lidt anderledes end når det f.eks. gælder tøj, da du skal undgå, at stoffet bliver alt for vådt, så vand og rensemiddel ikke siver ned i sofaen. Det er naturligvis en del lettere, hvis sofaens betræk kan tages af og vaskes.

Pletrens af møbler

Møbler er til dels lette at rengøre, i hvert fald størstedelen af tiden. For at undgå et par nødsituationer, kontakt altid en professionel, til at komme og fjerne uønskede pletter.

Møbler er dyre, men de kan sagtens holde en hel levetid, hvis man vælger at investere i ordentlig pleje af dem. Vi ved hvordan møbler skal plejes og hvordan man nemt og skånsomt fjerner pletter. Der bruges forskellige typer stoffer til fremstilling af møbler, og de kan hver især kræve forskellige rengøringsmetoder. Vi ved hvordan møbler skal plejes og hvordan man nemt og skånsomt fjerner pletter. Hvis der til dine møbler, ikke fulgte nøje instruktioner med til pleje, anbefaler vi at du ikke selv går i gang med at pletrense dine møbler. Det er bedst at konsultere en professionel, hvis pletten virker svær at fjerne.

Potentielle udfordringer ved hjemme pletrens

  • Hvis området efter pletfjerning fremtræder lysere end resten af materialet, kan det skyldes at tæppet/møblet generelt er snavset.
  • Hvis der opstår rander omkring det rensede område, kan det skyldes at pletten ikke er fjernet i tilstrækkelig grad.
  • Hvis pletten dukker op igen, kan der være rester af pletten tilbage. Så skal området behandles igen.

Undgå disse problemer ved at at bestille en professionel pletrens af tæppe eller møbel hos F.A Rengøring