Møbelrens Greve

Fedt, støv eller pletter på sofa og stole, kan gå ud over møblernes udseende.
Når dine møbler bliver beskidte, skyldes det ofte flere ting. Det kan være der lægger sig støv i betrækket, fedt fra håndflader, at der spildes på betrækket, eller at der opstår misfarvninger fra blandt andet farvet hår. Det er ikke kun pletter og skjolder, man får bugt med ved en møbelrens, men også støvmider, skimmelsporer og dårlig lugt fra røg, fugt, sved og urin.

Mange forbrugere går i dag ofte selv i gang med at rense deres møbler, men man skal huske at være forsigtig. Hvis du selv går i gang med en møbelrens, kan dette gøre mere skade en gavn. Derfor anbefaler vi altid, at man kontakter professionelle fagfolk.

Møbelrens Greve – Vi tilbyder møbelrens af alle slags møbler

Vi har tit set at folk er bange for at deres møbler er blevet så beskidte, at de ikke tror at de kan renses, men frygt ej! Hos F.A Rengøring kan vi rense alle former for stoffer, og mikrofiber.
Dog kan visse møbler af skind med tiden få en naturlige patinering. Dette mener vi kun gør møblerne flottere. Vi anbefaler dig alligevel en plejerensing, da dette kan være med til at dit møbel ikke udtørrer, så du risikerer at materialet bliver mindre slidstærkt.

Skab nyt liv med en Møbelrens Greve

Vi giver dine yndlings møbler nyt liv med en effektiv møbelrens. De fleste møbler vil efter en grundig møbelrens ændre udseende og kan derfor se ud som nye. Har du derfor et gammelt arvestykke som du ønsker skal have nyt liv, så kan F.A Rengøring hjælpe dig med dette.
Vi kan rense møbler på alle typer af overflader og det er med fantastiske resultater.