Bestil en erhvervsrengøring

Trænger dit firma til fast rengøringshjælp, så kan vi hjælpe dig. Vi tilbyder erhvervsrengøring på alle slags kontorer, og alle aftaler kan skræddersyes efter kundens behov.

Det kan hurtigt blive en sur tjans, at stå for erhvervsrengøring af sit eget domicil og ofte bliver det ikke gjort helt så grundigt, som hvis et professionelt firma gør det. For alle har tendenser til at springe over hvor gærdet er lavest. Men over tid, kan det føre til et usundt indeklima, som kan gå ud over medarbejdernes koncentrationsevne. Hvis der er dårligt indeklima, kan det derfor være en god ide, at investere i erhvervsrengøring.

Erhvervsrengøring kan godt betale sig!

Du kan spare penge ved at betale os for opgaven, eksempelvis hvis du har et mindre kontor, hvor du selv står for jeres rengøring på nuværende tidspunkt. Vi mener at du kan spare omkostninger, fordi du i stedet kan fokusere på dit arbejde og på den måde skabe en større værdi i din virksomhed. Mange rengøringsopgaver kræver en del mere tid og en meget grundigere rengøring, end hvad du måske selv har mulighed for. Du behøver ikke at tage denne tid fra din egen.

Vi medbringer korrekt udstyr, samt de nødvendige rengøringsmidler i forhold til de aftalte rengøringsområder, og vi vil hjælpe dig med at skabe en god balance i dit arbejdsmiljø.

Sørg for et godt indeklima med kontorrengøring

Den største årsag til et dårligt indeklima på arbejdspladsen, er oftest dårlig kontorrengøring. Støv og urenheder kan påvirke luftvejene og kan lede til hovedpine og ubehag.

Hvis temperaturen på arbejdspladsen er for høj, er dette også en mulig årsag til at indeklimaet bliver dårligt. Generelt kan træk og varme blandt andet være med at påvirke til et dårligt indeklima.

Bestil din erhvervsrengøring i dag

Står du og skal have en ny service til erhvervsrengøring, eller ønsker du at skifte dit nuværende rengøringsfirma ud, står vi klar til at hjælpe dig. Vi ønsker i fællesskab med dig, at finde frem til den bedste løsning, der passer til netop din virksomhed. Det handler i bund og grund om, at jeres ønsker og behov dækkes på den bedst mulige måde.

Vi lægger som regel først mærke til rengøring, når den begynder at blive mangelfuld. Oplever du også dette, så er du velkommen til at kontakte os. De fleste virksomheder har forskellige behov i forhold til virksomhedens formål samt indretning, og disse behov vil vi gør alt for at imødekomme for dig.

Erhvervsrengøring har en stor betydning for virksomheden, da en effektiv rengøring skaber et bedre indeklima for dine medarbejdere samt kunder. Et godt indeklima har derfor en stor effekt på dine medarbejderes præstationer, da man med et dårligt indeklima, vil opleve at produktiviteten falder hos medarbejderne

Priser på erhvervsrengøring

Månedlig pris 1 gang om ugen:

100 – 200 kvm. 1900,- (ekskl. moms)
400 kvm. 2500,- (ekskl. moms)

Månedlig pris 2 gange om ugen:

400 kvm. 3400,- (ekskl. moms)
800 kvm. 4400,- (ekskl. moms)

* Alle priser er ca. priser

erhvervsrengøring

Oplever I dårligt indeklima og sygefravær på arbejdspladsen?

Erhvervsrengøring services

Få et tilbud der passer til dig og din virksomhed

Vi tilbyder forskellige erhvervsløsninger i forhold om det er kontorrengøring, håndværkerrengøring, eller butiksrengøring du har behov for. Du har mulighed for at læse mere om vores erhvervsrengørings services herunder. Opgaven afhænger af dine behov, så kontakt os for at få et tilbud der passer til dig og din virksomhed.

Kontorrengøring

Indeholder bl.a. rengøring af selve kontorerne, indgangsparti, gangarealer, samt køkken- og toiletfaciliteter.

Butiksrengøring

Indeholder bl.a. rengøring af salgsområder, lager, indgangsparti, gangarealer, kontor ,samt køkken- og toiletfaciliteter.

Restaurant rengøring

Indeholder bl.a. rengøring af salgsområdet, borde, indgangsparti, gangarealer, køkken, lager, samt toiletfaciliteter

Institutionsrengøring

Indeholder  bl.a. rengøring af klasseværelser, lærerværelse, kontorer, fagrum og toiletter, opholdsrum, samt stuer.

Håndværkerrengøring

Her tilbyder vi bl.a. rengøring efter byggerod og grundig rengøring af byggepladsen, samt værksted.

Housekeeping

Indebærer rengøring af hotel, motel eller Airbnb, herunder værelser, opholdsrum, køkken, samt toilet.

Andet

Vi tilbyder også rengøring af:

  • Showrooms
  • Fabrikker, som indebærer selve fabrikslokalet og omkringlæggende gangarealer
  • Lufthavne, herunder terminaler, gates, ventesale, restauranter og butikker
  • Museer herunder udstillingslokaler, caféer, gangarealer, foyerer, butikker, badeværelser

Bestil erhvervsrengøring i dag!

Vi sørger for at nå grundigt ud i alle hjørner og kroge, med brug af miljørigtige rengøringsmidler.

Du slipper således for, at dine medarbejdere skal stå for rengøringen, og de kan fokusere på arbejdet i stedet.

Så kontakt os i dag og få den bedste kontorrengøring som branchen kan tilbyde.

Prisen for erhvervsrengøring afhænger meget af hvor stor opgaven er, samt hvor ofte og hvor meget du ønsker at få gjort rent.

Uanset hvilke krav du har, stræber vi efter at leve op til dine ønsker og behov